Οδηγός Πλοήγησης


ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ

Η ιστοσελίδα μας έχει 7 βασικές ενότητες άρθρων
Βιβλιοπαρουσιάσεις
Εκδηλώσεις
Ημερολόγια Π.Ο.Π.Σ.Β
Πρακτικά Π.Ο.Π.Σ.Β
Βίντεο
Τραγούδια
Άρθρα

Η ενότητα Άρθρα έχει τις εξής υποκατηγορίες: ebooksΒλάχικη γλώσσα, Βλάχοι και ελληνισμός, Βλαχοχώρια, ΒόταναΔελτία τύπου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων & Παγκόσμιας Αμφικτιονίας ΒλάχωνΔιασπορά των Βλάχων, Ήθη και έθιμα, Ιστορίες - γεγονότα, Μαγειρική, Παραδοσιακές φορεσιές, Παραμύθια, Περιηγήσεις, Πολιτισμός, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Προσωπικότητες, Τραγούδια - χοροί 

Για να δείτε συνοπτικά όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας επισκεφθείτε τον χάρτη ιστοσελίδας.


Στην Αρχική σελίδα παρουσιάζονται κατά χρονολογική σειρά τα τελευταία άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα από τις ενότητες Βιβλιοπαρουσιάσεις, ΕκδηλώσειςΆρθρα, Βίντεο και Τραγούδια. Επίσης πάνω από αυτά εμφανίζονται και όσα είναι ειδικής βαρύτητας (σημαντικά).

 

Οριζόντιο μενου

Οριζόντιο μενού 

Αρχική (σύνδεσμος προς την αρχική σελίδα)
Άρθρα (σύνδεσμος που παρουσιάζει τα άρθρα των ενοτήτων ΒιβλιοπαρουσιάσειςΕκδηλώσεις και Άρθρα κατά φθίνουσα χρονολογική σειρά δημοσίευσης σε μορφή blog. Στην σελίδα αυτή εμφανίζεται και το ένθεμα της Ροής ειδήσεων - rss feed)
     Προσθήκη άρθρου (στείλτε μας το άρθρο σας είτε σε μορφή κειμένου, είτε συνημμένο ως αρχείο)

Πολυμέσα
    Φωτογραφίες (Οι φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι επισκέπτες της σελίδας μας)
    Τραγούδια (Επιλεγμένες ηχογραφήσεις παραδοσιακών τραγουδιών, διαθέσιμες για ακρόαση)
    Βίντεο (Επιλεγμένα βίντεο)
Σύνδεσμοι (με τις ακόλουθες κατηγορίες: Πολιτιστικοί Σύλλογοι Βλάχων, Τα βλαχοχώρια στο διαδίκτυο, Εργαστήρια κατασκευής παραδοσιακών ενδυμασιών, Εφημερίδες, Διάφορα) 
    Προσθήκη συνδέσμου (στείλτε μας συνδέσμους προς ενδιαφέροντες ιστοσελίδες)

Βιβλίο επισκεπτών (Αφήστε το μήνυμα σας)
Επικοινωνία (Επικοινωνήστε μαζί μας)

Αναζήτηση

 

Breadcrumbs

breadcrumbs

Breadcrumbs ή οδηγός πλοήγησης. Εμφανιζεται κάτω απο το οριζόντιο μενού και σας βοηθάει να αναγνωρίσετε την περιοχή της σελίδας που βρίσκεστε κάθε στιγμή. Ο σύνδεσμος Αρχική σας οδηγεί στην αρχική σελίδα του Βλάχοι.net, ο αμέσως επόμενος σύνδεσμος σας δείχνει την κατηγορία του άρθρου και αν τον ακολουθήσετε θα οδηγηθείτε στην σελίδα που εμφανίζονται τα άρθρα της κατηγορίας-ενότητας κατα φθίνουσα χρονολογική σειρά δημοσίευσης σε μορφή blog. Δεξιότερα εμανίζεται ο τίτλος του άρθρου, η τρέχουσα σελίδα που βρίσκεστε.

 

Ρυθμίσεις γραμματοσειράς 

Ρυθμίσεις γραμματοσειράς

 

Rss Feed - Social Networks

rss-social

Τι είναι το RSS και πως χρησιμοποιείται;
Το RSS (Really Simple Syndication) είναι μία πάρα πολύ λειτουργική τεχνολογία την οποία χρησιμοποιούν πολλές ιστοσελίδες για να ενημερώνουν τους αναγνώστες τους όταν έχουν δημοσιεύσει καινούρια άρθα - υλικό. Με αυτόν τον τρόπο δεν απαιτείται η συνεχής σας επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας ώστε να ψάχνετε να βρείτε αν υπάρχουν νέα άρθρα στο θέμα που σας ενδιαφέρει.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα RSS Feed;
Για να λαμβάνετε RSS feeds θα πρέπει να εγκαταστήσετε κάποιο από τα ειδικά προγράμματα RSS Reader ή να ενεργοποιήσετε τη σχετική λειτουργία του web browser σας (π.χ. Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera). Απλά κάντε κλίκ στον σχετικό σύνδεσμο και αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία RSS του vlahoi.net στο δικό μου δικτυακό τόπο;
Όχι. Η υπηρεσία RSS feeds παρέχεται δωρεάν για αυστηρά προσωπική και όχι εμπορική χρήση. Το vlahoi.net διατηρεί το δικαίωμα διακοπής αυτής της υπηρεσίας για οποιοδήποτε λόγο χωρίς προειδοποίηση.


ΕΝΘΕΜΑΤΑ

ένθεμα βλάχοιΣτο ένθεμα Βλάχοι παρουσιάζονται σύνδεσμοι προς άρθρα για τους βλάχους (Ιστορικά στοιχεία, Γραπτές αναφορές, Βλάχικη Γλώσσα, Βιβλιογραφία) και σύνδεσμοι προς τα λεξικά μας [Βλαχοελληνικό (με τις υποκατηγορίες Λεξικό, Παροιμίες-Ευχές-Εκφράσεις, Ονόματα) και Ελληνοβλαχικό]

ένθεμα κατηγορίες άρθρωνΣτο ένθεμα κατηγορίες άρθρων παρουσιάζονται σύνδεσμοι προς τις εξής ενότητες και κατηγορίες άρθρων:
Βιβλιοπαρουσιάσεις
Παρουσιάσεις βιβλίων και βιβλιοκριτικές
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις-Ανακοινώσεις Πολιτιστικών συλλόγων και της Πανελλήνια Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων
Υποκατηγορίες της ενότητας Άρθρα: Βλάχικη γλώσσα, Βλάχοι και ελληνισμός, Βλαχοχώρια, Διασπορά των Βλάχων, Ήθη και έθιμα, Ιστορίες - γεγονότα, Μαγειρική, Παραδοσιακές φορεσιές, Παραμύθια, Περιηγήσεις, Πολιτισμός, Πολιτιστικοί Συλλόγοι, Προσωπικότητες, Τραγούδια - χοροί, Δελτία τύπου Π.Ο.Π.Σ.Β
Κάθε ένας σύνδεσμος παρουσιάζει τα περιεχόμενα-άρθρα της κατηγορίας-ενότητας κατα φθίνουσα χρονολογική σειρά δημοσίευσης σε μορφή blog.
Ημερολόγια Π.Ο.Π.Σ.Β
Τα ημερολόγια που έχει εκδώσει η Π.Ο.Π.Σ.Β από το 1996 έως το 2002
Πρακτικά Π.Ο.Π.Σ.Β
Άρθρα από τα πρακτικά Σεμιναρίων, Συμποσίων και Ημερίδων της Π.Ο.Π.Σ.Β

    

Αναζήτηση