1ο Αντάμωμα των Απανταχού Γραμμουστιάνων

1ο Αντάμωμα των Απανταχού Γραμμουστιάνων» Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 Το 1ο Αντάμωμα των Απανταχού Γραμμουστιάνων» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 στο Νεστόριο Καστοριάς και τη Γράμμουστα.

Η ζωή και το έργο του Γεωργίου Πλατάρη - Τζίμα

Η ζωή και το έργο του Γεωργίου Πλατάρη - ΤζίμαΟ Φυσιολατρικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μετσόβου «ΑΜΙΝΤΖΙΟΥ» σας προσκαλεί στην εκδήλωση - αφιέρωμα με θέμα: «Η ζωή και το έργο του Γεωργίου Πλατάρη - Τζίμα» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023 στο συνεδριακό κέντρο «ΔΙΑΣΕΛΟ» στο Μέτσοβο και ώρα: 11:30 π.μ.

Ημερίδα: Ο Κλεισουριώτης λόγιος Δημήτριος Ν. Δάρβαρης (1757 - 1823)

Ημερίδα - Ο Κλεισουριώτης λόγιος Δημήτριος Ν. Δάρβαρης (1757 - 1823)Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλεισούρας «Ο Δάρβαρης» με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από τον θάνατο του επιφανούς Κλεισουριώτη λόγιου Δημητρίου Ν. Δάρβαρη (Κλεισούρα 1757-Βιέννη 1823) αποφάσισε τη διοργάνωση Επιστημονικής Ημερίδας το Σάββατο 12 Αυγούστου 2023 αφιερωμένης στην άγνωστη αυτή προσωπικότητα του Νεοελληνικού Διαφωτισμού.

Ημερίδα: Συρράκο & Βλάστη - Κοινή πορεία πολιτισμού

Ημερίδα: Συρράκο & Βλάστη - Κοινή πορεία πολιτισμούO Δήμος Β. Τζουμέρκων, το Κέντρο Μελέτης, Ανάδειξης και Προστασίας Φυσικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς Συρράκου «Ο Γεώργιος Γιαννιώτης», η Τ. Κοινότητα Συρράκου και οι Σύνδεσμοι Συρρακιωτών σε συνεργασία με τον Δήμο Εορδαίας, την Τ. Κοινότητα Βλάστης και τους Συλλόγους Βλατσιωτών σας προσκαλούν στην ανοιχτή ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Συρράκο στις 6 Αυγούστου 2023 με θέμα: «Συρράκο & Βλάστη - Κοινή πορεία πολιτισμού».

Αναζήτηση