ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ RAFTING ATHLETIC CENTER

Παρακαλώ περιμένετε...

Μοναδικές εμπειρίες με

RAFTING ATHLETIC CENTER

Για μοναδικές δραστηριότητες στα Ζαγοροχώρια

Το αθλητικό κέντρο δραστηριοτήτων Rafting athletic center έχει έδρα την Αρίστη στο Δυτικό Ζαγόρι και στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις εντός του ξενοδοχείου Ταξιάρχες.

Σκοπός της εταιρείας είναι οι επισκέπτες στην περιοχή του Ζαγορίου και της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων, να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής μέσα από ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων όπως Rafting, Hot Dog, Kayak Monocraft, Πεζοπορία στο Ζαγόρι, Mountain Bike, Γουρούνες 4x4, Paintball, Τοξοβολία, Κυνήγι μανιταριών, Αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Σας προσκαλούμε να χαρούμε μαζί ανεπανάληπτες διαδρομές στο ποτάμι της επιλογής σας Βοϊδομάτη, Αώο, Άραχθο και Αχέροντα.

RAFTING ATHLETIC CENTER μοναδικές δραστηριότητες στα Ζαγοροχώρια
Μοναδικές εμπειρίες στα ποτάμια και στα μονοπάτια της Ηπείρου

ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ RAFTING ATHLETIC CENTER

Μοναδικές εμπειρίες στα ποτάμια και στα μονοπάτια της Ηπείρου

ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

RAFTING ATHLETIC CENTER ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
στα μονοπάτια της περιπέτειας
Rafting στα ποτάμια της Ηπείρου

Rafting

Το Ράφτινγκ είναι ομαδικό άθλημα κατάβασης ποταμού με φουσκωτή βάρκα. Το πλήρωμα αποτελείται από έναν επαγγελματία οδηγό ποταμού και από 2-8 κωπηλάτες. Το rafting αποτελεί ιδανικό συνδυασμό δράσης και επαφής με τη φύση για να γνωρίσετε μερικά από τα ποιο καθαρά και όμορφα ποτάμια της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καγιάκ στα ποτάμια της Ηπείρου

Canoe – Kayak

Το Καγιάκ είναι ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό σπορ για το ποτάμι. Είναι ένα σκάφος ευέλικτο και γρήγορο. Έχει καλυμμένο το πάνω μέρος εκτός από την θέση που κάθεται ο κωπηλάτης και είναι ιδανικό για καταβάσεις ποταμών. Απαραίτητη η παρακολούθηση μαθημάτων πριν την κατάβαση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ποδήλατο βουνού στα μονοπάτια της Ηπείρου

Hot Dog monoraft

Πρόκειται για σχετικά εύκολα και παιχνιδιάρικα φουσκωτά σκάφη του ενός και δύο ατόμων για τα οποία δεν απαιτείται για την οδήγηση τους ειδική εκπαίδευση και εμπειρία όπως το canoe - kayak. Από την εταιρεία μας διατίθεται επαγγελματίας οδηγός σε όλη την κατάβαση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γουρούνες στα μονοπάτια της Ηπείρου

Γουρούνες

Εκεί που σταματάει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια. Διαδρομές μέσα από δάση – βοσκοτόπια – κακοτράχαλα μονοπάτια με ειδικά τετράτροχα οχήματα παντός εδάφους 4Χ4 πάντα με συνοδεία έμπειρων οδηγών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
20
Χρόνια εμπειρίας
15000
Ευχαριστημένοι πελάτες
20
Διαφορετικά μονοπάτια
4
Προτεινόμενα ποτάμια
Κάντε την εκδρομή σας στο Ζαγόρι διασκέδαση.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΩΧΩΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Το μήνυμα κράτησης έχει σταλθεί. Σας ευχαριστούμε